Wednesday, March 6, 2013

Awkward moment

Assalamualaikum awkward people.

Maybe kau orang pun pernah go through awkward moments in life kannnn?

Selalu jugak rasa awkward macam ni. Macam nak ketuk-ketuk je kepala sebab tak boleh nak berhenti tersenyum.


Ini bukan awkward sangat pun, lebih kepada heran dan annoying. Jangan mulakan mesej kalau rasa taknak teruskan mesej. Pelik tahu!


Yang ni memang awkward. Tolong alihkan mata anda ye makhluk sekalian ketika orang tengah taip password. Anda membuat orang terasa seperti alien baru jatuh ke Bumi.


Agak la. Ni pun pernah terjadi, awkward kottttt. Nak hantar tapi segan dan tak hantar tapi bosan tunggu dalam dewan. 

 Ini sangat sangat sangat sangat awkward. How can I answer it when the answer is YOU.



Tolong jangan mulakan perang dingin kalau ada tetamu di rumah. Anda buat mereka rasa mahu invisible di sebalik dinding.


Yeahhh, ini awkward yang di undi sebagai yang terbaik.


Errrrr..anyone have ever experience this one? mih mih mih ^^





2 comments:

  1. adi vote 1 dan 5 yeah!! haha.selalu dah tue.hehe

    ReplyDelete